Rekrytering och bemanning inom hälso- och sjukvården i Sverige och Norge

På Agila förstår vi vikten av att hitta rätt kandidat för jobbet. Med våra specialistkunskaper, välutvecklade rutiner och omfattande kvalifikationskontroller kan vi matcha våra kunders kravprofiler med rätt kompetens för bemanning inom sjukvård, socialarbetare, lärare och psykologer. Vi bemannar regioner, kommuner och privata kunder i hela Sverige och Norge.

Hälso- och sjukvården är en komplex och ständigt föränderlig bransch, därför är det så viktigt att ha kvalificerad och erfaren personal inom alla områden. Det är där vi kommer in i bilden. Med vår specialistkunskap och erfarenhet kan vi hitta rätt kandidater för jobbet, varje gång.

Hur vi arbetar

Vi börjar med att lära känna våra kunder och deras specifika behov. När vi väl har en god förståelse för vad de söker kan vi börja hitta kandidater som motsvarar deras krav. Alla våra kandidater genomgår en rigorös urvalsprocess innan de föreslås för eventuella tjänster. Detta inkluderar en första screening, följt av en intervju med en av våra erfarna konsulter.

Det är först när en kandidat har genomgått en grundlig granskning som han eller hon föreslås för en tjänst. Detta garanterar att våra kunder endast får de bästa möjliga kandidaterna för jobbet.

Slutsats

Om du letar efter vårdbemanning inom hälso- och sjukvården i Sverige eller Norge, behöver du inte leta längre än till Agila. Med vår specialistkunskap, erfarenhet och strikta urvalsprocess är vi övertygade om att vi kan hitta den perfekta kandidaten för dina behov. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig.