Njut av Kirunas och Jukkasjärvis naturskönhet med en snöskotertur

Kiruna och Jukkasjärvi, som ligger i norra Sverige, är hemvist för några av världens mest hisnande naturskönheter. Från snöskoterkörning och hundspann till skidåkning och vandring, dessa två städer erbjuder något för alla. Om du vill uppleva allt som Kiruna och Jukkasjärvi har att erbjuda, varför inte ta en guidad tur med skoter? Låt oss utforska varför detta är ett så spännande äventyr!

Varför välja en snöskotertur?

Snöskoterkörning är ett av de bästa sätten att uppleva den orörda vildmarken i Sveriges nordligaste regioner. Med en guidad tur kan du upptäcka regionens fantastiska landskap samtidigt som du lär dig om dess fascinerande kultur och historia. Dessutom kan du dra nytta av den lokalkännedom som följer med en erfaren guide som kan hjälpa dig att få ut det mesta av din tid i denna vackra del av Sverige.

Vad kommer du att se på din tur?

Kiruna är en fantastisk plats för friluftsäventyr, från att utforska de stora vildmarksområdena med snöskoter eller hundspann, till att ta en skidtur runt sjön Tornetrask eller vandra upp på Kebnekaise-toppen. Och glöm inte Jukkasjärvi – denna stad är känd för att vara hemvist för Europas första ishotell! Som en del av din tur får du också se spektakulära skådningar av norrsken under vintermånaderna.

Vad mer ingår i en snöskotertur?

De flesta turer inkluderar allt från hyra av utrustning (snöskotrar, skidor etc.) till boende på en lokal lodge eller ett lokalt hotell. Guiden kommer att ge viktig säkerhetsinformation innan du ger dig ut på resan, och ge detaljerade förklaringar om vad du ser längs vägen. Dessutom kan vissa resepaket inkludera måltider på lokala restauranger eller traditionell svensk mat som tillagas över öppen eld i en av Sveriges unika stugor i naturreservat som kallas ”stugor”.

En guidad snöskotertur från JVT är ett oförglömligt sätt att uppleva Kiruna och Jukkasjärvis naturliga skönhet och samtidigt upptäcka mer om deras kultur och historia. Vare sig det handlar om att åka skidor runt sjön Tornetrask eller beundra norrskenet under vintermånaderna – en snöskotertur ger besökarna ett oförglömligt utomhusäventyr som de sent kommer att glömma! Så boka din resa idag och utforska allt som Kiruna och Jukkasjärvi har att erbjuda!