Varför hyra ett förråd är ett smart val för dig

De flesta av oss har samlat på oss saker genom åren som vi inte riktigt vet vad vi ska göra med. Det kan röra sig om julpynt som bara används under en kort period om året, gamla möbler vi inte vill slänga, vinterkläder som tar upp för mycket plats i garderoben eller gammal fritidsutrustning vi har svårt att hitta plats för. När hemmet är fullt och förrådet, källaren och vinden är helt överfulla så finns det en utmärkt lösning – hyra ett förråd!

Enkel hantering och överskådlighet

Med ett hyr-förråd slipper du tänka på att hålla ordning och reda i ditt eget hem, vilket är en stor fördel för många. Ett extra lager ger dig mycket mer kontroll över dina prylar och den ständiga stressen att något alltid är på fel plats minskar dramatiskt.

Säkerhet

Många hyr-förråd erbjuder övervakning av deras anläggningar med hjälp av kameror, säkerhetsgrindar och larm. Detta innebär att dina ägodelar är skyddade och säkra mot tjuvar och inkräktare. Du kan också lita på att dina saker är skyddade mot klimatförhållanden som kan vara skadliga som fukt och temperaturförändringar.

Flexibilitet

Det finns ingen fast bindningstid – du kan hyra förvaringsutrymmet så länge du behöver. Detta innebär att efter att du har rensat ut hemma så kan du enkelt minska storleken på ditt förråd och betala därefter.

Större utrymme hemma

Att hyra ett förrådinnebär att du också kan fördela det mesta av tillbehören från ditt hem som tar upp mycket plats men används sällan eller aldrig. Detta skapar mer utrymme hemma och resulterar i att du inte längre behöver stapla grejer på golvet!

Prisvärt

Hyrning av förvaringsutrymme är oftast relativt billigt jämfört med alternativen, inklusive att flytta till större bostäder eller placera dina ägodelar på en förvaringsanläggning utanför staden. Ett hyr-förråd är också en utmärkt lösning för dem som har små eller inga alternativ till eget utrymme.

Att hyra ett förvaringsrum har många fördelar och är definitivt ett smart val för den som har fullt hemma och som behöver mer utrymme. Med mer frihet, enkelhet och säkerhet så kan du enkelt lagra julgranen under resten av året istället för att bekymra dig om var du ska placera dessa enorma objekt som du knappt använder mer än en gång per år. Så hyr ett förvaringsrum idag och se till att du inte längre översvämmas av saker hemma!

Michael Fogelberg är en av de som tog hyresförråd branschen till Sverige. Detta började genom ett jointventure med Shurgard. Efter detta har Michael Fogelberg grundat ett flertal företag inom branschen som du idag kan hitta runt om i Sverige.